Workshops

Er zijn workshops op verschillende dementie thema’s. Zoals (meer informatie hieronder)  de Workshop Omgaan met Dementie, de Workshop Coherentiezorg™ en de BrainWorkShop Geheugenvenster. Daarnaast is het altijd mogelijk een Workshop te organiseren op basis van (uw) specifieke wensen. Stuur voor uw aanvraag een e-mail naar dementiewijs@gmail.com. Zie al onze contactgegevens HIER.

WorkShop Omgaan met Dementie

Op basis van heel concrete onderwerpen uit de dagelijkse praktijk wordt in deze workshop de persoonlijke omgang met dementie en met mensen met dementie behandeld.

Een hoog gewaardeerde workshop.  Boek nu!

Workshop Coherentiezorg™

In deze worskop staan ‘de hele mens’ en qualia, de persoonlijke, subjectieve beleving van het leven en alles daarin (be-leven) centraal. Anders dan in de presentatie/lezing over  Coherentiezorg™ is hier maximale interactie met en tussen de deelnemers belangrijk.  Boek nu!

BrainWorkShop Geheugenvenster

In samenwerking met STV GeheugenVenster.

Over dementie, de Heilzame Dementie Omgeving en over goede inzet en gebruik van het Geheugenvenster als actieve, positieve bijdrage aan de Heilzame Dementie Omgeving en aan invulling van Coherentiezorg voor bewoners van verpleeginstellingen.

Neem voor uw aanvraag contact op met Geheugenvenster.

Workshop over Uw Eigen Onderwerp

Zoals gezegd is het altijd mogelijk een Workshop te organiseren op basis van (uw) specifieke wensen. Dat horen we graag van u Boek nu!

_______________________

* Uitspraak van Gea Broekema, toenmalig directeur van Altzheimer Nederland. Het volledige citaat:”Gemiddeld heeft iemand een kans van 1 op 5 om in zijn leven dementie te krijgen. Door risicofactoren te verminderen kunnen we als Nederlanders deze kans sterk terugdringen. Daarom roept Alzheimer Nederland onder andere overheid, verzekeraars, gezondheidsfondsen, sportverenigingen en natuurlijk de mensen zelf op om met ons de strijdbijl op te pakken. Onderzoek bewijst het. Er is iets te doen tegen dementie en het is nooit te laat om te beginnen.” Zie ook het artikel op Gezondheid&Co.